- index

MUZIKALE KUNST

Culturale 22 op zondag 26 juni om 14.30 uur. Inloop 14.00 uur met gratis koffie/thee en na afloop een drankje.

La Strada String Quartet

La Strada String Quartet is opgericht in 2017. Het kwartet onderscheidt zich van andere door het niet-klassieke repertoire: tango, opera, salon- en filmmuziek, pop en jazz. Naargelang de omgeving dat vraagt spelen de muzikanten niet alleen versterkt maar zij kunnen ook zeer goed sfeer maken in volledige akoestische zetting. Het ensemble bestaat na enige wisselingen uit Gregor Overtoom en Peter Vinken, viool, Baptist Kurvers, altviool en Frederike Maus, cello.

BEELDENDE KUNST

Op zaterdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur, voor en na het concert op zondagmiddag tot 16.30 uur en op woensdagmiddag 29 juni van 14.00 - 16.00 uur.

Met werk van Hennesien van Walderveen

hennesien02.jpg

In het werk van Hennesien staat de mens centraal. Gezichten… situaties… Het moment dat iemand niet meer bewust is van het feit dat er naar haar of hem gekeken wordt door een camera, dus het onbewaakte moment vastleggen. Hennesien: tijdens mijn werk bij de filmindustrie als grimeur heb ik het altijd fascinerend gevonden om te zien hoeveel gezichtsuitdrukkingen een mens kan hebben, zowel voor als achter de camera, gezien of ongezien… Tussen de scenes door, het vele wachten, acteurs die er wonderlijk uit zien en toch “naturel” moeten zijn.. Het verveelde mij nooit!

Website: Hennesien van Walderveen

werk02.jpg

LEVENSKUNST

Hiervoor is gratis mee te nemen het magazine "VANDAAG".

Zie ook voor meer informatie de website's LEVENSKUNST. IEDERAL

vandaag01.jpg

Al jong leer je praten, lezen, schrijven, rekenen. Maar hoe leer je leven? Oog te hebben voor je eigen behoeften én die van de ander? En daarin een balans te vinden? Hoe leef je met alles wat er op je pad komt? Dat vraagt levenskunst. In VANDAAG lees je over mensen met hun grote of kleine uitdagingen. Over mensen die op zoek zijn naar hun antwoorden op levensvragen.

© 2013 jouw website algemene voorwaarden links