- index

Muzikale kunst

concertc13 vulvlak mariet13

Mariëtte Gort is docent en concertcelliste. Voor individuele cellolessen zie haar website.

Mariëtte Gort

vulvlak

Mariëtte Gort & Joep van Beijnum genieten een regionaal en landelijke bekendheid. Regelmatig maken zij deel uit van verschillende kamermuziekensembles en symfonie orkesten.

Mariëtte Gort werd in 1963 geboren te Amsterdam. Daar begon zij haar cellostudie bij Daniël Esser. Vervolgens studeerde ze aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Jean Decroos, waar zij in 1988 haar diploma Uitvoerend Musicus behaalde. Ze volgde bovendien kamermuzieklessen en nam deel aan een aantal meester cursussen, onder meer bij de cellist Daniël (Daniil) Shafran.

Joep van Beijnum (1997) begon op vijfjarige leeftijd met vioolles bij Julia Veerling in Amsterdam. Joep won de eerste prijs op het IPMC-concours in Amstelveen en eveneens won hij een eerste prijs in de regionale finale van het prestigieuze Prinses Christina Concours in Rotterdam. Hierdoor kon Joep een masterclass krijgen van de violiste Emmy Verhey waar hij later twee maal het dubbelconcert van Bach mee heeft opgevoerd. Hetzelfde jaar won Joep bij het Prinses Christina Concours in de nationale finale een tweede prijs, waardoor hij in de gelegenheid kwam een les te krijgen van Herman Krebbers.

Duco Burgers (1991) begon op zesjarige leeftijd met pianospelen.In 2001 was hij een van de winnaars van de jaarlijkse compositiewedstrijd van het Nederlands Blazersensemble met het stuk De Kloof, dat op het Nieuwjaarsconcert in het Concertgebouw te Amsterdam werd uitgevoerd. In 2009-10 volgde hij de vooropleiding van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Marcel Baudet. Daarna nam hij les bij Bernd Brackman. Sinds 2012 studeert hij bij Klára Würtz aan het Utrechts Conservatorium. In juni 2016 behaalde hij zijn bachelor, en is nu bezig met zijn master. vulvlak
© 2013 jouw website algemene voorwaarden links